Begeleiding bij

Aankopen.

Kennis van de huizenmarkt

Je krijgt van ons een concreet en onderbouwd advies en wij bieden professionele ondersteuning.

Succesvol onderhandelen

Wij voeren de onderhandelingen en zorgen ervoor dat je de beste prijs betaalt voor jouw droomhuis.

Onafhankelijke blik

Omdat wij 100% onafhankelijk zijn en zelf geen huizen verkopen zijn wij er echt alleen voor jou als koper.

Succesvol aangekocht voor onze klanten.

aangekocht.

aangekocht.

aangekocht.

aangekocht.

“Caroll heeft me super geholpen met de aankoop van mijn eerste eigen huisje! Onderweg naar de sleuteloverdracht waren er hier en daar wat hobbels, waar Caroll mij met haar betrokken en actieve houding, maar ook haar kunde en kennis overheen heeft geholpen. Dankzij haar schrijf ik deze recensie vanaf de bank in mijn eigen woonkamer! Bedankt Caroll!”

Wij zoeken voor kopers.

2/1-Kapwoning of vrijstaande woning in de wijk Banakker of Achter de Molen

 • Etten-Leur

 • tot € 575.000
 • vrije ligging
 • met garage en oprit
  _________________

Wij zoeken voor jou.

 

Wij helpen je bij het vinden en kopen van je droomhuis.

Wij vinden het huis of appartement wat je zoekt, omdat wij het hele woningaanbod eerder zien dan dat het op Funda verschijnt.

Ons netwerk is groot en wij hebben een ruime kennis van de omgeving.

_________________

Voldoet uw woning aan deze wensen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet maken wij een droommatch tussen uw woning en onze aankoopklant.

Ook succesvol aankopen?

Als je ons als aankoopmakelaar inschakelt ben je er zeker van dat wij altijd voor 100% alleen voor jou werken.

Wij zijn pas tevreden als jij de sleutel van jouw nieuwe woning in het slot kunt steken!

_________________

Wij zoeken voor kopers.

Hoekwoning of 2/1-kapwoning in de wijk Schoenmakershoek

 • Etten-Leur
 • tot € 700.000
 • gasloos
 • mogelijkheid tot 4 slaapkamers
  _________________

  Starter.

  Wanneer je voor het eerst een woning wil gaan kopen ga je vol enthousiasme op zoek. Je struint het internet af voor het nieuwste aanbod en rijdt rondjes in de wijken waar je wilt wonen. Is het dicht bij de winkels, is de stad op fietsafstand of is het station snel bereikbaar? Op het moment dat je iets gevonden hebt bel je de makelaar voor een bezichtiging. Helaas gebeurt het in deze markt vaak dat de bezichtigingsmomenten al vol zitten of als je wel iets kunt inplannen dat je alsnog wordt afgebeld, omdat de woning verkocht is geraakt. Het is een erg lastige markt voor starters, er is weinig aanbod en je moet snel beslissen. 

  Tijd om een aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je bij het vinden en kopen van je droomhuis! Wij vinden het huis of appartement wat je zoekt, omdat wij het hele woningaanbod eerder zien dan dat het op Funda verschijnt. Ons netwerk is groot en wij hebben een ruime kennis van de omgeving. Omdat wij 100% onafhankelijk zijn en zelf geen huizen verkopen zijn wij er echt alleen voor jou als koper.

  Doorstromer.

  Ben je toe aan een grotere woning, net een slaapkamer meer of een woning met een goeie thuiswerkplek? Dan helpen wij je graag om het perfecte huis te vinden. Samen inventariseren we eerst alle wensen waaraan je nieuwe woning moet voldoen, daarna gaan wij op zoek!

  Tijd om een aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je bij het vinden en kopen van je droomhuis! Wij vinden het huis of appartement wat je zoekt, omdat wij het hele woningaanbod eerder zien dan dat het op Funda verschijnt.

  Ons netwerk is groot en wij hebben een ruime kennis van de omgeving. Omdat wij 100% onafhankelijk zijn en zelf geen huizen verkopen zijn wij er echt alleen voor jou als koper.

  Onafhankelijke blik.

  Omdat wij 100% onafhankelijk zijn en zelf geen huizen verkopen zijn wij er echt alleen voor jou als koper. In ons grote netwerk gaan we op zoek naar de perfecte woning. Wanneer we deze gevonden hebben gaan we samen bezichtigen. Is dit de ligging die je wilt, heeft de woning voldoende slaapkamers, een garage voor al je spullen of een zonnige tuin? Maar vooral; zie je jezelf wonen hier.

  Wij kennen de omgeving op ons duimpje, zodat wij je goed kunnen adviseren. Bij het aankopen geven wij je een concreet en onderbouwd advies en bieden ondersteuning door een professionele dienstverlening met oog voor detail. Wij zijn altijd goed bereikbaar en hebben een zeer persoonlijke benadering.

  Deskundig advies.

  Als aankoopmakelaar houden wij ons vooral bezig met of er geen ‘addertjes onder het gras’ zitten. Zijn er geen bouwplannen op het mooie weiland tegenover de woning? Is die aanbouw wel met vergunning gezet? Mag de buurman met zijn auto over de oprit naast het huis? Wij bekijken de juridische en bouwkundige kant.

  Is de bouwkundige staat in orde of is een bouwkundige keuring verstandig. Ook als je de financiële kant wil laten bekijken hebben wij contacten met diverse hypotheekadviseurs. Zo zorgen wij ervoor dat jij onbezorgd verliefd kunt worden op je nieuwe huis!

  Wij kopen woningen en appartementen aan in Etten-Leur, Breda, Prinsenbeek, Zevenbergen, Hoeven, Bosschenhoofd, Zegge, Oudenbosch, Roosendaal, Sprundel, Rucphen, St. Willebrord, Schijf, Rijsbergen, Zundert, e.o.

  Succesvol onderhandelen.

  Onderhandelen doen we graag en dat is waar we goed in zijn. Samen bepalen we een aankoopstrategie en adviseren je deskundig en reëel. Wij voeren de onderhandelingen en zorgen ervoor dat je de beste prijs betaalt voor jouw droomhuis. Wordt de woning verkocht met inschrijving, ook dan adviseren wij je over het bod wat we gaan uitbrengen. Wanneer we de woning aangekocht hebben, controleren we de koopakte en de notarisakte en lopen voor de sleuteloverdracht samen nogmaals de woning door. Ook als er na de overdracht nog vragen zijn, adviseren wij je graag.

  Als je een aankoopmakelaar inschakelt ben je er zeker van dat wij altijd voor 100% alleen voor jou werken. Wij zijn pas tevreden als jij de sleutel van jouw nieuwe woning in het slot kunt steken!

  Privacyverklaring

  CONT

  AC

  T

  Wanneer je meer wil weten over de mogelijkheden van een aankoopopdracht maak ik graag een afspraak met je. Dit kan bij je thuis, op kantoor, via telefoon of Facetime.

  Zo’n gesprek is altijd gratis en verplicht je tot niets. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik spreek je graag!

  Wil je meer weten over het taxeren van je woning of bedrijfspand of wil je een taxatieopdracht geven, neem dan telefonisch of per mail contact op.

  Je krijgt van ons altijd op korte termijn een reactie.

  Adres

  Guido Gezellelaan 38
  4873 GD Etten-Leur

  Telefoon

  06 81 57 56 34