Selecteer een pagina

Kwaliteit gewaarborgd

Door de aansluiting bij VastgoedPro, de vereniging voor makelaars en taxateurs, is de kwaliteit van onze rapporten gewaarborgd. Wij taxeren altijd deskundig en objectief en zijn aangesloten bij de NRVT. De NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register Taxateur.

Taxaties

Voor elk doel

Een huis gekocht en een taxatie nodig voor de hypotheek? Of voor het oversluiten van de hypotheek? Een boedelscheiding, echtscheiding of erfenis? Of wellicht voor een aan- of verkoopbeslissing? Wij zorgen er altijd voor dat het rapport aansluit bij het doel waarvoor je het nodig hebt.

100% acceptatie

Onze rapporten zijn altijd snel gereed, zodat je snel verder kunt met de financiering of onderhandeling. Omdat onze rapporten NWWI gevalideerd zijn, worden ze door alle geldverstrekkers geaccepteerd. Het rapport wordt na opname snel uitgewerkt en direct aan de geldverstrekker verstuurd.

Voor het aanvragen van een taxatie, vul hier je gegevens in of neem telefonisch contact op via 06-81575634. Wij zorgen ervoor dat je het rapport snel in huis hebt!

 

Privacyverklaring

CONT

AC

T

Wanneer je meer wil weten over de mogelijkheden van een aankoopopdracht maak ik graag een afspraak met je. Dit kan bij je thuis, op kantoor, via telefoon of Facetime.

Zo’n gesprek is altijd gratis en verplicht je tot niets. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik spreek je graag!

Wil je meer weten over het taxeren van je woning of wil je een taxatieopdracht geven, neem dan telefonisch of per mail contact op.

Je krijgt van ons altijd op korte termijn een reactie.

Adres

Guido Gezellelaan 38
4873 GD Etten-Leur

Telefoon

06 81 57 56 34