Selecteer een pagina

‘Een van de belangrijkste dingen vind ik om de tijd te nemen voor mijn klanten en goed te luisteren naar hun wensen.’

CK

Hoe het allemaal begon.

CK Taxaties en Aankopen is een makelaar in de regio Etten-Leur, Breda, Roosendaal, gespecialiseerd in taxaties en aankoopbegeleiding van woningen, opgestart in 2020 door Caroll Klep. Ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de makelaardij en ben dagelijks bezig met het aankopen en taxeren van woningen.

Huizen hebben altijd al mijn interesse gehad, lang wilde ik binnenhuisarchitect worden, maar ik zag mezelf niet in een functie grotendeels achter een bureau. Tot een klein krantenknipsel in 1997 me in de juiste richting stuurde. In Breda startte een nieuwe HBO opleiding Makelaardij. In een verkorte studietijd van 2 jaar haalde ik alle vakken zoals bouwkunde, economie en rechten.

Het vak van a tot z
Meteen na mijn studie kon ik aan de slag bij Zegers Makelaardij. In de 20 jaar dat ik daar gewerkt heb, heb ik het vak van a tot z kunnen leren. In 2008 ben ik Register Makelaar Taxateur geworden.

Alle typen huizen heb ik in al die jaren van binnen gezien, maar heb vooral geleerd dat de aan- of verkoop van een huis iets heel persoonlijks is. Voor veel mensen is het de grootste stap in hun leven, spannend en soms emotioneel. Dat houd ik altijd in mijn achterhoofd.

 

Persoonlijk en betrokken
Een van de belangrijkste dingen vind ik; om de tijd te nemen voor mijn klanten en goed te luisteren naar hun wensen. Dit samen te voegen met mijn ervaring en marktkennis en zo te komen tot de beste waarde in het taxatierapport en de aankoop van dat ene droomhuis.

Als moeder van dochter Nova, zoon Jonah en vrouw van Remco is het combineren van een gezinsleven en ondernemen mij niet onbekend. Met zowel een man als vader die eigen ondernemer zijn, kon deze stap bijna niet uitblijven. In 2020 de huizenmarkt op zijn top, besloot ik mijn droom te gaan leven.

 

jaar ervaring

%

onafhankelijk

taxaties

%

enthousiasme

Privacyverklaring

CONT

AC

T

Wanneer je meer wil weten over de mogelijkheden van een aankoopopdracht maak ik graag een afspraak met je. Dit kan bij je thuis, op kantoor, via telefoon of Facetime.

Zo’n gesprek is altijd gratis en verplicht je tot niets. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik spreek je graag!

Wil je meer weten over het taxeren van je woning of wil je een taxatieopdracht geven, neem dan telefonisch of per mail contact op.

Je krijgt van ons altijd op korte termijn een reactie.

Adres

Guido Gezellelaan 38
4873 GD Etten-Leur

Telefoon

06 81 57 56 34